O Nama

Turistička agencija „Blue Travel“ se nalazi u Ulici Kraljevačka br.4, Drvara II u Vrnjačkoj Banji, na samom početku banjske promenade. Agencija postoji od 2004. godine i uspešno se bavi poslovima koji se tiču inicijalnog, ali i receptivnog turizma. Pre tri godine, počela je sa radom i naša poslovnica u Kraljevu, u Omladinskoj ulici.
Turistička agencija „Blue Travel“ Vrnjačka Banja nudi veoma veliki izbor kvalitetnog apartmanskog smeštaja, kao i smeštaja u hotelima svih kategorija u Vrnjačkoj Banji, Kraljevu i okolini.
Postoji mogućnost organizovanja izleta do atraktivnih lokaliteta u široj okolini Vrnjačke Banje (planina Goč, manastiri Ljubostinja, Sveta Petka, Veluće, Kalenić, Žiča, Studenica itd.). Osim bogate ponude smeštaja u Vrnjačkoj Banji, u ponudi imamo aranžmane svih domaćih i svetskih destinacija, vršimo izdavanje polisa putnog osiguranja bez odlaska u osiguravajuća društva, prodaju autobuskih i avio karata za sve destinacije.
Naša agencija se, pored gore navedenog, bavi i kompletnom organizacijom đačkih ekskurzija u zemlji i inostranstvu, organizacijom rekreativnih nastava, letovanja i zimovanja dece i omladine, organizacijom turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, seminara, kongresa, savetovanja… (smeštaj, koordinacija, obezbeđivanje neophodnih prostorija i pružanje tehničke podrške), kao i iznajmljivanjem autobusa i kombi – busa (8 sedišta) i svim drugim vidovima turističkog posredovanja.